Feestje vieren?

Bent u op zoek naar een accommodatie voor uw eigen besloten feest? Wij organiseren graag uw bedrijfsborrel, groepsdiner, privéfeest of bruiloft. Op maandag en dinsdag is Paddy’s gesloten, waardoor u op die dagen de gehele locatie kunt afhuren. Op de overige dagen kunt u met uw gezelschap borrelen in onze pub of restaurant. Uiteraard kunt u ook met kleinere groepen bij ons terecht. Paddy’s kenmerkt zich door de gezellige uitstraling, verrassende gerechten en vakbekwaam, vriendelijk personeel. De juiste partner voor zowel uw privéfeesten als zakelijke evenementen!

Borrel

borrel
Gezellig borrelen onder het genot van een drankje en hapje met vrienden of collega’s.

Vrijgezellenfeest

vrijgezellenfeest
Voor jullie stellen de koks van Paddy’s een heerlijk menu samen. Voor de bachelor(ette) hebben we ook nog een kleine verrassing in petto. Als afsluiter een onvergetelijk avondje bij ons uitgaan!

Huwelijk

huwelijk
Wij kunnen Paddy’s omtoveren tot een romantische locatie voor jullie huwelijk. Wij passen alles naar jullie wensen aan.

Bedrijfsfeest


Wij zijn ook dè plek voor een spetterend bedrijfsfeest! Paddy’s is geschikt voor gezelschappen van 10 tot 500 personen. Wij passen de inrichting aan uw wensen aan.

Groepsdiner

groepsdiner
Wij kunnen u en uw gezelschap verrassen met een heerlijk samengesteld menu. Wij houden rekening met allergieën en dieetwensen.


Meer informatie?

Meer weten over alle mogelijkheden?
Neem contact op met onze manager, die u graag verder helpt.
Bel naar 053-4328088 of mail: info@paddys.nl.