Samen eten

Nieuwe mensen ontmoeten?

Eten en drinken verbindt ons aan elkaar! We doen het elke dag opnieuw, maar waarom dan niet SAMEN?  Dat is toch veel leuker!
GOED NIEUWS, dat
kan nu iedere laatste woensdag van de maand bij Paddy’s.  Je kunt gezellig aanschuiven om te genieten van onze SPECIALS  en om in contact te komen met nieuwe mensen.

Te spannend?

Denk je nu , leuk idee!!!!  Maar durf je niet?
Dat begrijpen wij heel goed! Daarom vangen wij jou bij binnenkomst direct op en zorgen we voor een ontspannen introductie.
En vergeet niet…..iedereen die aanwezig is heeft als doel om nieuwe mensen te leren kennen! En de meeste zullen stiekem ook wel wat kriebels in hun buik hebben, maar vertrouw er maar op dat dit echt goed komt!

TIP: Je hoeft natuurlijk niet persé in je uppie binnen te komen als je dat te spannend vindt!
Misschien ken je iemand die ook van lekker eten houdt en ook graag nieuwe mensen leert kennen. Een vriend, vriendin, kennis of collega!
Kom dan SAMEN!

Nee, het is geen dating avond!

Natuurlijk kan het zo zijn dat je iemand ontmoet waar je het ontzettend goed mee kan vinden en waar een date uit ontstaat. Dat is dan mooi meegenomen!  Maar wij gaan er geen cupido avond van maken. De insteek is dat je informeel in contact komt met andere mensen. Een plek waar je een gezellige avond kunt hebben zonder verdere verwachtingen.

Save the date! 27 maart 2019

Je kunt kiezen uit 3 specials ( vlees, vis of vegetarisch). Aan tafel word je verteld wat er die avond op het menu staat. Maar gegarandeerd dat er iets bij zit waar je heel blij van wordt.
Voor slechts € 12,50 ( exclusief drankjes) schuif je gezellig aan!
Aanvang 19.00 uur!

Ben je erbij? reserveer dan snel jouw plekje!

Reserveren

Uw naam*
Uw email*
Uw telefoon*
Datum *
Aanvang